| Bağlantılarım |

YaQuza| Resimler| Klipler| Videolar | Linkler| Blogum| Bilgiç| Mizah| Oyun| AsHilL Sohbet

Başlarken;

Bu sayfanın amacı, "pratik ve güvenlik" önceliğini esas alan, kullanım açısından olmazsa olmaz denebilecek ayrıntılı ve resimli anlatımlarla desteklenen, anlaşılabilir bilgiler sunmaktır. Sayfada, forum ve diğer sitelerdeki gibi tek bir konuyu öğrenmek için kimden ve ne niyetle geldiğini bilmediğiniz yazıların ve bunlara aynı şekilde karşılık verenlerin olduğu, bu yüzden anlamanız için sayfalarca sürebilecek inceleme yapmanızı gerektirecek ya da ayrıntılarla kafanızı karıştıracak bi durumun olmadığını göreceksiniz. Amaç, "pratiklik ve güvenlik" olunca konulara ulaşmanızın da kolay ve güvenli olması gerektiğini düşünmekteyim. Casus programlar kullanarak ya da karşısındaki kişinin bilgisayarına sızarak, zarar vererek maddi zararlara yol açmayı düşünenler maalesef aradıklarını bulamayacaklardır. Her ne sebeple olursa olsun sizin ve karşınızdakinin güvenliği açısından bu tür programları kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Polis teşkilatının ya da gerçek Hackerların hedefinde bu tür eğilimi olanların bulunduğunu unutmayın. Yani sevabına ya da siz casusçuluk oynayasınız diye o programları hazırlamazlar. Prensip olarak "güvenliği ve iyi niyeti" elden bırakmayın, bilgisayarınızın uzunca bir süre sorunsuz çalıştığına şahit olacaksınız. "Bağlantılarım" menüsü altındaki hiç bir sayfada ahlak dışı ve kötü amaçlı hazırlanmış unsurlar bulunmamaktadır. Yeni eklenen güncel konular için sık sık ziyaret etmeyi unutmayın. Bana, herkesin görebileceği her hangi bir konuda mesaj atmak istiyorsanız AsHilL Cbox 'tan ya da sadece benim görebileceğim mesajlar atmak istiyorsanız AsHilL.tr.gg misafir defterinden ulaşabilirsiniz.

Çok yakında, kendinizi klonlayıp aynı chat'e farklı rumuzlarla giriş yaparak farklı iki kişiymiş gibi chat'e nasıl yazılabileceğinin yöntemi. Yine ilk kez ve sadace AsHİlL tarafından yakında anlatılacaktır. bekleyin...
Radyo Barı, hem web'de gezinin hem de yerli-yabancı yüzlerce radyoyu Online dinleyin. Sitelerin yavaş yüklenen kalitesiz radyolarıyla uğraşmak zorunda değilsiniz. Tarayıcınıza kurulacak bu şık Araç Çubuğu ile istediğiniz radyo kanalına ulaşıp dinleyin, listenize ekleyip çıkartın. Hemen yüklemek için sayfalardaki herhangi "Radyo Barı" yazan butona tıklamanız yeterlidir. Ücretsiz bu uygulamayı "uninstall" seçeneğiyle beğenmezseniz silebilirsiniz.

Ad-Awarese / Casus Yazılım Düşmanı





Ad-Aware, internet üzerinden bulaşan casus yazılımlara karşı dünyada ki en popüler ve en etkili Adware yazılımıdır. Lavasoft firmasının sunduğu ücretsiz versiyonu Ad-Aware 2007 Free "anlık koruma" ve Türkçe dil imkanı sağlamamakta olup, sadece tarama ve temizleme işlemini yapmaktadır. Ad-Aware 2007 Bellek, Kayıt Defteri, hard disk, ve harici depolama aygıtlarını tarama kabiliyeti ile bilinen data-mining, reklam ve izleme komponentlerini bulmada en başarılı ve hızlı çözümü sunarken, sisteminizi tertemiz hale getirir ve internet gezintilerinizde sizlere en iyi gizliliği sağlar. Bilgisayarın hafızası, kayıt defteri veya harddiskte gördüğü tüm zararlı uygulamaları başarılı bir şekilde ortadan kaldıran Ad-Aware yazılımı bu alandaki en eski yazılımlardandır. İnternette gezintiniz sonrası ardınızda bıraktınız tüm izleri benzerlerine oranla çok çabuk bi şekilde silip bulunan tehditleri ortadan kaldırabilir, bırakmak istediğiniz spyware'lere de kendiniz karar verebilirsiniz. Olağan güncellemeleriyle sürekli koruma altındasınız. Eski versiyonlarını kursanız bile güncelleme ile bir şey kaybetmiş olmayacaksınız.

Download
Program tamamen ücretsizdir ancak 2007 versiyonunda anında koruma özelliğini kullanamıyorsunuz bunun için satın almanız gerek. Türkçe olan Personel 1.06 ise çok ideal fakat Ad-Watch özelliği yok. Şahsen Ad-Aware SE Profesyonel versiyonunu kullandım üstelik "Ad-Watch" ile anında koruma özelliği mevcut, sadece kurduktan sonra aktif etmeniz yeterli, ayrıca Dil seçeneği ile Türkçe'ye de çevirebiliyorsunuz ve açıkçası 2007 versiyonuna gerek var mı diye düşündürüyor. Hiç bi yerde bulamayacağınız (forum ve bazı sitelerde olsa da kimisi .zip dosyası şeklinde iniyor fakat açılmıyor veya hasarlı çıkıyor, bi de güven sorunu var tabi) profesyonel versiyonunu "upload" ederek yükledim ve şu an için alttaki linki pasif durumdadır. Eğer bir an önce Profesyonel versiyonuna sahip olmak istiyorsanız bir nevi bağış olarak niteleyebileceğimiz alternatifler arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Bunun için soldaki sütunun en altında Bağışta bulunun başlığına bakabilirsiniz. Bu sayede konular çok daha hızlı ve güzel şekilde karşınıza çıkacaktır.

Ad-Aware 2007 Free 7.0.2.5 (20,23MB) Ad-Aware SE Personal 1.06 Türkçe (2,71MB) Ad-Aware SE Pro (6,4MB)


Program ve Dosya Arayın


Web Gez Radyo Dinle

TÜRKİYE'yi uydudan izlemek için, tıklayın