| Bağlantılarım |

YaQuza| Resimler| Klipler| Videolar | Linkler| Blogum| Bilgiç| Mizah| Oyun| AsHilL Sohbet

Başlarken;

Bu sayfanın amacı, "pratik ve güvenlik" önceliğini esas alan, kullanım açısından olmazsa olmaz denebilecek ayrıntılı ve resimli anlatımlarla desteklenen, anlaşılabilir bilgiler sunmaktır. Sayfada, forum ve diğer sitelerdeki gibi tek bir konuyu öğrenmek için kimden ve ne niyetle geldiğini bilmediğiniz yazıların ve bunlara aynı şekilde karşılık verenlerin olduğu, bu yüzden anlamanız için sayfalarca sürebilecek inceleme yapmanızı gerektirecek ya da ayrıntılarla kafanızı karıştıracak bi durumun olmadığını göreceksiniz. Amaç, "pratiklik ve güvenlik" olunca konulara ulaşmanızın da kolay ve güvenli olması gerektiğini düşünmekteyim. Casus programlar kullanarak ya da karşısındaki kişinin bilgisayarına sızarak, zarar vererek maddi zararlara yol açmayı düşünenler maalesef aradıklarını bulamayacaklardır. Her ne sebeple olursa olsun sizin ve karşınızdakinin güvenliği açısından bu tür programları kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Polis teşkilatının ya da gerçek Hackerların hedefinde bu tür eğilimi olanların bulunduğunu unutmayın. Yani sevabına ya da siz casusçuluk oynayasınız diye o programları hazırlamazlar. Prensip olarak "güvenliği ve iyi niyeti" elden bırakmayın, bilgisayarınızın uzunca bir süre sorunsuz çalıştığına şahit olacaksınız. "Bağlantılarım" menüsü altındaki hiç bir sayfada ahlak dışı ve kötü amaçlı hazırlanmış unsurlar bulunmamaktadır. Yeni eklenen güncel konular için sık sık ziyaret etmeyi unutmayın. Bana, herkesin görebileceği her hangi bir konuda mesaj atmak istiyorsanız AsHilL Cbox 'tan ya da sadece benim görebileceğim mesajlar atmak istiyorsanız AsHilL.tr.gg misafir defterinden ulaşabilirsiniz.

Çok yakında, kendinizi klonlayıp aynı chat'e farklı rumuzlarla giriş yaparak farklı iki kişiymiş gibi chat'e nasıl yazılabileceğinin yöntemi. Yine ilk kez ve sadace AsHİlL tarafından yakında anlatılacaktır. bekleyin...
Radyo Barı, hem web'de gezinin hem de yerli-yabancı yüzlerce radyoyu Online dinleyin. Sitelerin yavaş yüklenen kalitesiz radyolarıyla uğraşmak zorunda değilsiniz. Tarayıcınıza kurulacak bu şık Araç Çubuğu ile istediğiniz radyo kanalına ulaşıp dinleyin, listenize ekleyip çıkartın. Hemen yüklemek için sayfalardaki herhangi "Radyo Barı" yazan butona tıklamanız yeterlidir. Ücretsiz bu uygulamayı "uninstall" seçeneğiyle beğenmezseniz silebilirsiniz.

PC Ekranı Gözünüzü Ağrıtmasın

Hemen herkes bilgisayar yüzünden göz ağrısı şikayetinden yakınmaktadır. Bunun en büyük nedeni ekran yenileme sıklığınızın düşük olmasıdır. Yapacağınız küçük bi değişiklikle bu tür şikayetler büyük oranda son bulacaktır. Kendimden basit bi örnek vermem gerekirse geçenlerde Format attıktan sonra 1 saat kadar pc başında kaldım. Ertesi günün akşamına kadar göz ağrısı çektim. Daha önceden alışık olmadığım bi durum olduğundan ekran tazeleme oranını değiştirmediğimi fark ettim. Monitörümün göz dostu olarak bilinen Flat monitötlerden ve yenilenme sıklığının da 75 hertz olması bile anlaşılıyor ki göz ağrısının önüne geçememiş. Ben de yenilenme ayarını 85 hertz olarak belirledim. O günden beri herhangi ağrı söz konusu değil. Kesinlikle bu oranın 80-85 hz' ten aşağı olmamasını tavsiye ederim. Özellikle küçük çocukların 60-75 hz aralığında kullanması erken yaşta ciddi görme problemlerine yol açmaktadır. Genelde uzağı görmede soruna sebep olur. O yüzden yandaki resimde anlattığım gibi bi değişiklik yapmanız son derece faydalı olacaktır. Masa üstümüzü "sağ tıklayıp özellikler" dediğimizde açılan pencereden "Ayarlar" sekmesine geçip "Gelişmiş" butonundan değişikliğimizi yapacağız. Kutucuğun işaretli olmasını ve süre dolmadan onaylamamız gerektiğini unutmayın. Düşük ayarda kullananlar birden 85 hz'e yükselttiklerinde simge ve yazı boyutunun değiştiğinii, küçüldüğünü veya masa üstü ekranının kaydığını görebilirler. Bunu düzeltmek için monitörün üzerinde bulunan düğmeleri kullanarak masa üstümüzün tam olarak monitör ekranını kaplamasını sağlayabiliriz. Eğer simge ve yazı tipi boyutunu da değiştirmemiz gerekiyorsa yine sağtuş / özellikler / masaüstü sekmesinden giriş yaparak listeden kendimize göre istediğimiz değişikliğimizi yaparız.


Program ve Dosya Arayın


Web Gez Radyo Dinle

TÜRKİYE'yi uydudan izlemek için, tıklayın